Spaces events in maart

Spaces organiseert evenementen over creativiteit, ondernemerschap en innovatie. De volgende evenementen staan gepland voor maart:

FuckUp Nights Rotterdam

Wanneer: 1 maart, 18.00 uur tot 22.30 uur

Waar: Spaces Hofplein, Rotterdam

Iedereen heeft er wel eens last van dat dingen anders lopen dan verwacht. Meestal is dat niet zo’n groot probleem, maar als zelfstandige ondernemer staat er vaak nèt ietsje meer op het spel. Bij deze elfde editie van FuckUp Nights Rotterdam staan deze dappere ondernemers op het podium en delen zij hun fuckups met het publiek. FuckUp Nights zijn leerzaam, hilarisch en vooral inspirerend.

SheSays - Amsterdam - Sorry like you mean it.

Wanneer: 8 maart, 8.30 uur tot 11.30 uur

Waar: Spaces Vijzelstraat, Amsterdam

Het komt veel te vaak voor - het overmatige gebruik van het woord “sorry”. Iedereen doet het, iedereen is er schuldig aan en het spijt iedereen. Sorry, maar het is ècht zo. Bij deze eerste workshop van SheSays Amsterdam in 2018 leggen twee inspirerende sprekers precies uit wat overmatig verontschuldigen werkelijk teweegbrengt. Sorry not sorry.

 

Rotterdam Talks Tech - The Sport Edition

Wanneer: 15 maart, 18.00 uur tot 21.30 uur

Waar: Spaces Hofplein, Rotterdam

Waarom gaat het SmartSuit van Samsung sneller dan een normaal schaatspak? En waarom zijn de killer workouts van OneFit en Rocycle zo succesvol in een jungle van fitnessbedrijven? Bij deze sporteditie van Rotterdam Talks Tech delen experts en professionals uit de techsector ervaringen, kennis en toepassingen van de allernieuwste technologische ontwikkelingen binnen de sportwereld.

 

Over Spaces

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot stand komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft meer dan 80 locaties verdeeld over Europa, Azië, Australië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Bekijk voor meer informatie de website, lees de laatste blogs of volg Spaces op Instagram.

About Spaces

Over Spaces

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot stand komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft al 80 locaties in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Azië.


news