Spaces breidt uit naar iconisch Chrysler Building in New York

Een heel bijzondere werkplek

Spaces, het in Nederland opgerichte bedrijf dat flexibele werkplekken aanbiedt, opent medio 2019 in één van de bekendste en hoogste gebouwen van Manhattan. Wie werk- of vergaderruimte nodig heeft in New York, kan vanaf dan ook terecht op het adres 405 Lexington Avenue. Het Chrysler Building huist daarmee de zesde en grootste Spaces in New York.

 

Spaces bestaat dit jaar 10 jaar. Met binnenkort acht locaties in Nederland en 150 wereldwijd, is Spaces marktleider op het gebied van co-working en flexibele kantoren. Sinds de eerste vestiging van Spaces in New York opende in 2015, heeft het innovatieve werkconcept er een enthousiaste gebruikersgroep gevonden. Wie zich vanaf nu meldt bij Spaces op de eerste verdieping van het Chrysler Building kan naar zijn nieuwe werkplek op de zevende, achtste of negende verdieping van deze iconische wolkenkrabber.

 

Naast de Chrysler Building staat er voor Nederland ook een Spaces Westerpark en de eerste Spaces van Utrecht op de planning.

Download PDF
Download PDF
About Spaces

Over Spaces

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot stand komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft al 80 locaties in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Azië.


news