21 november, 2017

Spaces kondigt vijfde locatie in Amsterdam aan

Internationaal kantoren concept opent aan de Keizersgracht

Spaces, aanbieder van inspirerende kantooromgevingen voor professionals en groeiende ondernemingen, opent in juni 2018 de vijfde locatie in Amsterdam.

Spaces zal 3660m² kantooroppervlakte bezetten op de hoek waar de Keizersgracht en Spiegelstraat samenkomen. Spaces Keizersgracht zal deze

zomer haar deuren openen en is op enkele minuten lopen van de zeer succesvolle vestiging aan de Vijzelstraat, dat sinds de opening in 2014 een volledige bezetting kent met huurders als Booking.com, UBER, GoPro en Bestseller E-commerce. Tevens dichtbij, is Spaces Herengracht dat als eerste locatie in 2008 de deuren opende en eveneens thuis is voor vele nationale en internationale scale-ups en professionals.

Spaces heeft ook een locatie aan de Amsterdamse Zuidas, in Den Haag en in Rotterdam en is sinds 2015 wereldwijd actief van New York tot Sydney.

Spaces kiest wederom voor het centrum van Amsterdam.

Met drieduizend achthonderd en vijftien vierkante meter biedt Spaces Keizersgracht ondernemers, professionals en (inter)-nationale bedrijven een vijfde inspirerende kantooromgeving in de hoofdstad. Spaces Keizersgracht omvat bijna vier duizend vierkante meter kantoorruimte, zeshonderdzestig vierkante meter Business Club met design meubilair, een vriendelijke receptie, een barista koffiebar, een exclusieve rooftop, drie stijlvolle meeting rooms en een community die bestaat uit gelijkgestemden. Martijn Roordink, co-founder van Spaces: “De Keizersgracht is een plek met historie, een bijzondere locatie met internationale allure. Met Spaces Vijzelstraat zo dichtbij, zullen we zorgen dat we onze community op deze plek wederom kunnen verrassen met ons bijzondere design en enerverende events, maar ook dat ze kunnen werken en hun cliënten kunnen ontmoeten zoals zij gewend zijn bij ons.”

Internationaal concept

Het innovatieve kantorenconcept van Spaces begon in 2006 in Amsterdam en heeft sindsdien zestig locaties geopend in onder meer Boston, Londen en Singapore. Martijn Roordink: “Onze klanten werken graag in wereldsteden en vanzelfsprekend volgen wij hen. Spaces streeft naar een globale metropolitaanse dekking binnen drie jaar. Los Angeles, Bangkok maar ook een vestiging in Jakarta zullen snel opengaan. En toch, wij zijn begonnen in Amsterdam en we zijn net zo trots dat we hier nu weer een locatie kunnen openen.”

Gemakkelijk te bereiken

De nieuwe locatie van Spaces is gelegen aan Keizersgracht 555 midden in het Spiegelkwartier en op een populaire doorgaans route dat Zuid met het Centrum verbindt. Praktisch te bereiken per fiets, OV maar ook voor auto’s die ondergronds kunnen parkeren.

Press contact

Contactpersoon

Follow this newsroom

Contact information

Spaces
Herengracht 124
1015BT Amsterdam, the Netherlands
0031 (0)20 794 4700