08 september, 2015

Slapen op werk; niet alleen meer in Silicon Valley.

Spaces opent eerste duurzame COCO-MAT power nap spot voor ondernemers in Nederland.

Kort slapen overdag heeft bewezen dat zowel het lichaam als de hersenen gestimuleerd worden om nieuwe cellen aan te maken, waarbij hierna competenter gewerkt kan worden. De ‘powernap’ is een fenomeen dat is over komen waaien vanuit onder andere het bedrijfsleven uit Silicon Valley en Azië. Grote multinationals zoals Google, Soundcloud en Uber bieden deze faciliteit al langer succesvol aan hun medewerkers en merken daar de voordelen van.

Nu kunnen ook de ondernemers bij Spaces profiteren van het vervullen van één van de essentiële basisbehoeften tijdens kantooruren op de locatie aan de Vijzelstraat Amsterdam. Naast het boeken van een meeting room, kan vanaf begin september nu ook de COCO-MAT Recharge Room worden gereserveerd voor een dutje. De ruimte is geheel ingericht met natuurlijke kwaliteitsproducten van COCO-MAT, waaronder twee metaalvrije-daybedden gemaakt van onder andere natuurlijk rubber, kokosvezel en zeegras.  

 

Spaces biedt ondernemers, freelancers  en (inter-) nationale bedrijven een inspirerende kantooromgeving. Martijn Roordink, co-founder van Spaces: “We hebben als doel ondernemers een prettige werkomgeving te bieden door werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken. Deze innovatie en trend draagt hier aan bij en is een mooie aanvulling op onze services.”

 

Gursel, Head of Hospitality/B2B manager van COCO-MAT zegt over de samenwerking: “Wij geloven dat men terug moet naar de basis, dat de natuur ons alles geeft wat we nodig hebben en dat goede nachtrust essentieel is voor een gelukkig leven en zelfs een betere wereld. Het project bij Spaces maakt ons super enthousiast omdat we dezelfde visie delen over de kracht van de community. Samen mooie dingen maken en mensen happy zien!” 

 

Slapen op werk wordt steeds meer besproken en lijkt een trend die in de toekomst eerder een regel dan een uitzondering gaat worden in de zoektocht naar de ideale werk balans. De opening van de COCO-MAT Recharge ruimte bij Spaces speelt daarop in en biedt met de opening van deze ruimte zelfs de ondernemer het gevoel onderdeel van een innovatief kantoor uit Silicon Valley te zijn.

Press contact

Contactpersoon

Follow this newsroom

Contact information

Spaces
Herengracht 124
1015BT Amsterdam, the Netherlands
0031 (0)20 794 4700