18 October, 2019

Een ode aan de vrouwelijke dj

Paneldiscussie met Fajah Lourens tijdens ADE

Amsterdam, 18 oktober 2019 - Spaces organiseert deze ADE-editie samen met Shesaid.so en DJ Lady Bee de paneldiscussie Women in Dance. Het doel van het panel: meer aandacht en mogelijkheden voor vrouwelijk talent in de dance industrie.

Foto: DJ Lady Bee bij Spaces Schiphol Airport.

Tijdens de paneldiscussie Women in Dance gaan vijf iconen uit de dance industrie vanuit verschillende disciplines in gesprek over hoe zij zijn gekomen waar ze nu zijn en wat hun persoonlijk verhaal- en boodschap is. Tijdens dit panel wordt aandacht besteed aan vrouwelijk talent in de dance industrie en hoe zij naam kunnen maken. 

“In de afgelopen vijf jaar is er ontzettend veel veranderd in de dance industrie.” zegt DJ Lady Bee, onderdeel van de paneldiscussie. DJ Lady Bee begon zelf ooit als MC, startte haar eigen dj-agency en staat inmiddels zelf al acht jaar achter de draaitafels. “Wat voor mij belangrijk is, is dat ik iets terug kan doen voor de industrie en dan met name voor vrouwen omdat daar zo’n tekort aan is. Het is cruciaal om van verschillende disciplines te horen wat belangrijk is. Samen kunnen we een verandering teweegbrengen en nieuw talent inspireren, motiveren en klaarstomen om geboekt te worden voor festivals.”

Onderdeel van de paneldiscussie zijn Romina Derby (DJ agency Robin Banks Agency), Linda Gommers (Spec Artist Management), Stephanie Mcquire (BMG.Talpa), Maartje Ketelaar (Mixmash Records) en DJ Lady Bee (DJ/Producer). Het panel wordt gehost door voormalig dj Fajah Lourens. 

Na een unieke succesvolle eerste samenwerking in 2018, is het Amsterdamse coworking-concept Spaces voor de tweede keer officieel partner van het Amsterdam Dance Event (ADE). De afgelopen dagen organiseerde Spaces verschillende inspirerende, inhoudelijke ADE gerelateerde events. Met het Women in Dance event sluit Spaces de ADE-werkweek af.

Na de paneldiscussie opent DJ Lady Bee het weekend met een borrel op de rooftop van Spaces Vijzelstraat, vanaf 16:00 uur gaan de deuren open. Er staan 12 vrouwelijke dj’s klaar om hun geluid te laten horen.  

De paneldiscussie is op vrijdag 18 oktober van 14:30 - 16:00 op Spaces Vijzelstraat en is onderdeel van het Spaces x ADE programma. Bekijk hier meer informatie.  

+++

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Spaces

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot stand komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft meer dan 110 locaties verdeeld over Europa, Azië, Australië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Bekijk voor meer informatie de website, lees de laatste blogs of volg Spaces op Instagram.

Perscontact

Burson Cohn & Wolfe | Maxine de Wilde | +31.070.302.1100 | maxine.de.wilde@bcw-global.com 

Press contact

Spokesperson

Follow this newsroom

Contact information

Spaces
Herengracht 124
1015BT Amsterdam, the Netherlands
0031 (0)20 794 4700